Reacties van onze klanten

Kees van Overveld (Natuurinclusieve melkveehouder uit Fijnaart)
“Het advies om door te ontwikkelen naar Natuurinclusieve landbouw was heel compleet. Door zijn brede kennis was het 'gelukkig' niet noodzakelijk diverse expertises erbij te betrekken.
Ander pluspunt is dat er ook andere zaken buiten het Natuurinclusief duidelijk zijn geworden voor me. Dit heeft heel veel teweeg gebracht tijdens gesprekken met mijn accountant, maar was wel erg belangrijk naar de toekomst toe en wordt nu aan gewerkt.”

Jan en Yvonne Peeters Weem (Melkveehouders uit De Mortel)
“We hebben een prettig bedrijfsovername traject met Adriaan doorlopen. Zijn kunde, eerlijkheid en nuchtere blik op de situatie, in combinatie met een netwerk met de juiste kennis, maakte het mogelijk dat er een goed bedrijfsplan op tafel kwam, met de juiste herfinanciering.”

Luuk Mennen (Landbouw Mechanisatiebedrijf uit Deurne)
“Door de intensieve samenwerking met Nooijen Advies heb ik een flinke groei in mijn bedrijf kunnen realiseren. Zonder het advies en ondersteuning van Adriaan had ik dit doel niet gehaald.
Wat ik vooral prettig vond, is dat er vooral in oplossingen gedacht word i.p.v. in problemen. Deze samenwerking is zeer geslaagd en te adviseren aan anderen.”

Maarten, Karin, Peter en Bernadette Schoone (melkveehouders uit Leende)
"Wij hebben over een periode van nu 4 jaar intensief overleg gehad met Adriaan Nooijen. Een goede begeleiding en advies betreffende stalbouw en bedrijfsovername. Adriaan heeft als adviseur een rijke ervaring opgebouwd waar wij gebruik van hebben gemaakt.
Er was een prima klik en dat is ook heel belangrijk."

Vinnie van Vijfeijken (mechanisatie bedrijf uit Mariahout)
"Adriaan Nooijen heeft ons begeleid en geadviseerd bij het aanvragen van een financiering voor ons bedrijf. Wij hebben dit als zeer positief ervaren, doormiddel van goed te luisteren naar wie je als je bedrijf bent en doet, denkt goed mee en past zijn vakkundigheid toe. Hierdoor hadden we al gauw een goed onderbouwd financierings plan op papier staan. Doormiddel van de korte lijntjes en de juiste weg weten te bewandelen hadden wij ons financieel plan snel kunnen realiseren voor ons bedrijf. Dank hiervoor!"

Joris en Claudia Ingenbleek (melkveehouders uit Haps )
"Tijdens een financieel uitdagende periode kwam Adriaan Nooijen op ons pad. Door zijn heldere kijk op ons melkveebedrijf zagen we direct mogelijkheden om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Naast zijn goede kennis op financieel gebied, zijn brede netwerk (banken, accountant, toeleverende bedrijven), geeft Adriaan ook op technisch vlak advies om met de juiste personen te komen tot een beter resultaat. Dit resulteerde al gauw in een verbeterd perspectief voor ons bedrijf. Door de goede voorbereiding van Adriaan zijn bezoeken efficiënt, en weten we ook direct of we op de “goede weg” zitten en waar nog aandachtspunten liggen. Al met al een knappe prestatie welke we samen neergezet hebben de laatste jaren."

Marcel en Rene van Helvoirt (melkveehouders met mestvergisting uit Ell)
"Nooijen Advies heeft ons de afgelopen periode van 1,5 jaar intensief begeleid met zowel het aangaan van een samenwerkingsverband met een collega melkveehouder en het begeleiden en realiseren van het financieringstraject en maken van strategische keuzes m.b.t. uitbreiding van ons bedrijf. Zijn ruime ervaring en expertise hebben er zeer aan bij gedragen dat we trots zijn op het behaalde resultaat."

Mark en Madelon Peters (melkveehouders uit Boekel)
“Wij zijn met Adriaan Nooijen een advies traject aan gegaan met betrekking tot bedrijfsovername en herfinanciering. Wij hebben dit gehele traject als zeer positief ervaren en zijn Adriaan hiervoor erg dankbaar. Adriaan heeft ons hierin goed begeleid, door zijn open blik en alle mogelijkheden onder aandacht te brengen. Dit heeft er toe geleid dat we wel overwogen beslissingen hebben kunnen nemen gedurende het gehele traject. Adriaan denkt praktisch mee in onze vraagstukken en weet met zijn vakkennis snel en to the point adviezen te geven. Wat het werken met Adriaan zo prettig maakt zijn de korte lijntjes. 1 op 1, iemand die in korte tijd alle ins en outs van ons bedrijf weet en een fijne gesprekspartner is om erbij te hebben met gesprekken met derden. Adriaan pakt dingen snel op en schakelt snel tussen verschillende opties. Ook had Adriaan snel de juiste mensen aan tafel zitten wanneer er andere expertises vereist waren.
Al met al een prettig traject en wij zullen zeker weer voor Nooijen Advies kiezen bij volgende trajecten binnen onze onderneming.”

Mark, Arie en Maria Verdonschot (melkveehouders met Melktap en Boerderijwinkel uit Maarheeze)
“Een eerlijk en reeël advies op maat voor het bedrijf. Ook is Adriaan een vriendelijke en sociale man en zorgzaam in omgang”

Joan en Gerdien Vogels (melkveehouders uit Mariahout)
“En soms heb je als partners even een hele andere mening over de bedrijfsvoering……..! Adriaan heeft door zijn achtergrond en werkervaring een héle brede kennis. Door goed te luisteren, eerlijk te zijn, ons scherp te houden heeft hij een advies gegeven waarmee we weer op één lijn zitten en vooruit kunnen. En het was ook nog gezellig ook!”

Monique Jacobs, HR-manager Vion Boxtel BV
Ivon heeft op vakkundige wijze de werkzaamheden rond de verloning van ruim 550 medewerkers verzorgt.
Dit deed zij met zo’n grote mate van nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid, dat er zelden vragen kwamen.
De prettige samenwerking en open communicatie hebben wij bijzonder gewaardeerd.

Tom, Jopie en Dorothé Eikelenboom (melkveehouders en kinderopvang Hiep Hooi uit Elsendorp)
Adriaan heeft ons geadviseerd en begeleid in het financiële traject voor het melkveebedrijf en bij het nieuw te realiseren kinderdagverblijf. Het hele advies traject hebben we zeer positief ervaren. Vooral prettig was het contact, het meedenken, het doorpakken en het eerlijke advies. Hierdoor verliep het hele traject zeer prettig.
We kijken dan ook terug op een fijne samenwerking.

Peter, Hanneke en Wils Verberne (melkveehouder met varkens- en recreatietak uit Vlierden)
Adriaan heeft ons heel goed begeleid en ondersteunt in de voorbereiding op de bedrijfsovername door onze zoon Wils en het toekomstbestendig maken van onze onderneming. Door alle scenario's en mensenwensen bespreekbaar te maken heeft Wils ervoor gekozen om toch eerst naar de HAS te gaan terwijl wij door het bespreken van de verschillende ideeën en opties uiteindelijk een ontwikkelproces hebben gevonden waar we ons allemaal erg "happy" bij voelen. Bij een volgende keer wordt het weer Adriaan, da's zeker!

Geert en Christa Migchels(Melkveehouderij en Herberg de Brabantse Kluis uit Aarle-Rixtel)
Wij kennen Adriaan als een goede luisteraar, een mediator en een doorzetter met de juiste kennis. Ook weet hij tijdig de kennis bij/met partners te vergaren door goede connecties op diverse gebieden. Hij is eerlijk en durft ook de spiegel voor te houden richting de klant. We hebben zowel een herfinancieringstraject als een bedrijfsovername met hem beleefd. Hij streeft altijd naar een geslaagd project voor de partijen, waarbij hij het doel van zijn klant niet uit het oog verliest.

Robert en Christ Saris (melkveehouder en metaalbewerking uit Asten)
Na de herstart van ons melkveebedrijf waren we op zoek naar een financieel adviseur die zich praktisch in onze gedachten kon inleven, ondersteunen, verbeteren van bedrijfsvoering en een financiering vertalen in de taal van de financiële wereld. Zo hebben we samen een onderbouwd toekomstplan en financieel plan kunnen realiseren. Wij ervaren de begeleiding met Adriaan als zeer positief. Korte lijnen, menselijk en realistisch.
Wanneer u op zoek bent naar een goede adviseur hoeft u niet verder te zoeken!

Tom en Mieke Derikx (varkenshouder en akkerbouwer uit Heide)
Om goed door het bedrijfsovername traject te komen waren we op zoek naar een financieel adviseur die ons kon helpen met het opstellen van een bedrijfsplan. Nu bijna een jaar later, wat vooral een roerig jaar bleek te zijn, kunnen we stellen dat door het opstellen van dit plan en door het onder ogen krijgen van de sterke, maar vooral zwakke punten de crisis redelijk aan ons is voorbijgegaan. Vooral het financieel inzichtelijk maken van financiële kengetallen heeft hierbij sterk geholpen. Het samenwerken met Nooijen Advies hebben wij dan ook als zeer prettig ervaren.

Peter en Ruud van Dijck (varkenshouders uit Ysselsteyn en Oirlo)
In de huidige tijd waarin naast steeds krapper wordende marges het financieren of bijfinancieren steeds lastiger wordt, is een adequate financiële planning een must. Adriaan heeft door zijn achtergrond en ervaring, kennis van agrarische bedrijvigheid en inzicht in de bancaire sector.Door de inbreng van een bijzonder compleet bedrijfsplan voor het ontwikkelen van ons varkensbedrijf heeft de financieringsaanvraag soepel en vlot verlopen.

Jan, Toos en Erik Poels (melkveehouder uit Merselo)
Om ons ambitieuze plan gerealiseerd te krijgen, is Adriaan een zeer waardevolle en prettige begeleider geweest. Vooral zijn financiële achtergrond was van groot belang.

Mark en Wendy Laumen (melkveehouder uit Wellerlooi)
Wij hebben als bedrijf een goede samenwerking met Adriaan als adviseur en als persoon.
een fijne en eerlijke partner met als resultaat een goede financieringsaanvraag.

Harrie, Mari en Toon Relou (varkenshouder, melkveehouder en boerderijzuivelaar uit Mill)
Adriaan overziet de gehele bedrijfsvoering zowel financieel, administratief als technisch. Hij denkt goed mee, maar zet ons ook aan het denken ter verbetering. Hij houdt ons scherp en is een heel goede steun in gesprekken met de bank en andere organisaties! We hebben een goede klik met elkaar.

Mark en Bianca Aendekerk (melkveehouder uit Kelpen)
Nooijen Advies is zakelijk met aandacht voor persoonlijkheid. Een goede keus!

Rob en Ineke Lenkens (melkveehouders uit Vredepeel)
Adriaan is persoonlijk en betrokken, waardoor hij kort bij de klant staat. De begeleiding biedt meerwaarde en rendement.

Wim Lemmens (varkenshouder uit Ysselsteyn):
Het inzichtelijk maken van mijn gevoel gaf mij goede handgrepen om te onderhandelen met de bank. Dit heeft geleid tot een passende financiering voor ons en de bank.